Bubbelbad kopen

Een spa, ook wel bellenbad , hottub, massagebad of bubbelbad, is een verwarmd bad  waar bubbels en stralen in worden gevormd door middel van lucht en geeft jou het gevoel van een dagje wellness nadat je jouw spabad bij ons bent komen kopen of huren. De eerste ervaring van de relaxatie van een bubbelbad is het ultieme moment waarop je beslist dat je dit elke dag wel wilt.


the wellnessCorner - spa bubbelbad is gezond

Een spabad kopen voor jouw gezondheid

Een spa bubbelbad is een uniek product tussen de wellnesstoestellen, met veel voordelen voor jouw gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat de ultieme combinatie van warm water, bubbels en massage door de massagejets voor relaxatie en drukvermindering op spieren en gewrichten. Ook wordt de bloedsomloop optimaal gestimuleerd.

Huren of kopen

Een spa bubbelbad kan je bij ons huren of kopen en geeft het ultieme gevoel van relaxatie bij de wellness, doordat de klachten van rug- en nekproblemen, spierpijnen, artritis, artrose en stress opvallend verminderen op een natuurlijke manier. Een spabad kopen is een echte aanrader voor jouw gezondheid, ontspanning en welzijn. Als je graag wilt kunnen zwemmen in jouw spabad, ontdek dan bij The Wellness Corner ook de zwemspa. Hou je het liever droog? Voel dan de ultieme relaxatie van een van onze massagezetels.
Het hele jaar door een massage in jouw spabad

Een massagebad is een echt buiten product dat veelal wordt geplaatst in de tuin of op een buitenterras. Door de vaste watertemperatuur, meestal rond 38°C, kan je van dit unieke wellnessproduct het hele jaar gebruik maken. Kom jouw spabad kopen of huren en ervaar de rust zoals in een wellness, de ultieme ontspanning, de relaxatie van jouw eigen spa bubbelbad.Of je jouw spabad bij ons bent komen kopen of je een bubbelbad wilt huren voor de hele zomer, wij komen die wellness bij jou ter plaatsen leveren, aansluiten en monteren zodat jij die ultieme relaxatie van een spa vanaf het eerste moment kan voelen. Een service die wij jou graag aanbieden vanuit Moerbeke-Waas, vlak bij Lokeren.

Wil je een bubbelbad huren? Dat kan!

Omdat wij bij The Wellness Corner erin geloven dat een spa bubbelbad een investering is in een enorme relaxatie en de ultieme toekomst van jouw gezondheid kan je bij ons niet enkel jouw spabad kopen, maar is het ook mogelijk om hem te huren. Enkele modellen zijn bovendien beschikbaar om voor langere periodes te huren. Uiteraard is het ook mogelijk om deze modellen te kopen.

the wellnessCorner - spa bubbelbad huren

Ervaar de bubbelbaden in onze showroom

Heb je de beslissing al genomen om een wellness bubbelbad te kopen of ben je eerder aan het overwegen om een spabad te huren, wij begrijpen dat het fijn is eerst te ervaren in welk model jij de meest ultieme relaxatie van een spa ondervindt. Daarom kan je in onze showroom alle mogelijkheden uittesten. Natuurlijk staan wij je bij The Wellness Corner ook graag bij in die keuze door jou persoonlijk te begeleiden en alle informatie duidelijk over te brengen. Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over de huur of de aankoop van een bubbelbad! Ontdek ook de andere wellnesstoestellen die we aanbieden, zoals een professionele sauna. Heb je nog andere vragen? Dan horen we het graag in een e-mail naar info@the-wellnesscorner.be of bel naar +32 493 19 55 58.

Bezoek onze showroom

Je kan The WellnessCorner showroom terug vinden op:
Haringslede 49, 9180 Moerbeke - Waas
Onze showroom is steeds te bezoeken op volgende openinsuren.
Bekijk openinsuren

Plan je bezoek

Wilt u toch op een ander moment langskomen?

Dat kan! Contacteer ons voor een persoonlijke afspraak buiten de openingsuren.
Plan een afspraak

Bekijk ook !

Andere infraroodcabines
Bekijken

Andere spa's (bubbelbaden)
Bekijken