Showroom

De voorkeur voor de kracht van een spa bubbelbad, zwemspa, sauna of infraroodcabine is iets uiterst persoonlijk en dat is waarom je in onze showroom van alle mogelijkheden het showroommodel kan uitproberen. Je kan het vergelijken met de keuze van een auto. Het is de proefrit die jou laat ervaren welk type en model jou het beste ligt. Wil je het zelf ervaren? Maak dan een afspraak in onze showroom in Moerbeke-Waas, vlak bij Lokeren, zonder enige aankoopverplichting.


showroom the wellness corner - Healthmate infraroodcabines

Test van de infraroodcabine een showroommodel in onze gezellige showroom

Al onze wellnesstoestellen staan in onze showroom gepresenteerd. Zo kan jij in onze showroom het showroommodel van de infraroodcabine met de grootste voorkeur uitproberen of testen hoe ontspannend zo een spa bubbelbad effectief werkt. Dit maakt het kiezen voor The Wellness Corner een risicovrije aankoop, waarvan je als klant levenslang geniet met een 100% tevredenheidsgarantie.

De tevredenheid van onze klanten is de grootste troef bij The Wellness Corner, doordat een tevreden klant de beste reclame voortbrengt. Wij hechten dan ook bijzonder veel belang aan een goede opvolging. Dit zowel voor als na jouw aankoop. Wanneer je naar onze showroom komt voor uitleg over een infraroodcabine, professionele sauna, spa bubbelbad of zwemspa geven wij jou met veel plezier alle antwoorden op jouw vragen voor ieder showroommodel, zowel tijdens het bezoek als ook nadien. De luxueuze ontspanning van een wellnesstoestel door heel jouw lichaam voelen kan ook in de compactheid van een massagezetel.


Onze openingsuren

Maandag en dinsdag: Gesloten
Woensdag tot zondag: 13 – 18 u
Het is steeds mogelijk om op afspraak onze showroom te bezoeken om dat specifieke showroommodel van bijvoorbeeld de infraroodcabine uit te proberen, zelfs op maandag en dinsdag. Contacteer ons even voor de mogelijkheden.

Probeer een spa bubbelbad uit in onze showroom!

Vraag je je af of je ook onze spa bubbelbaden kan uitproberen? Dat kan zeker! Je kan elk spa bubbelbad in onze showroom uitproberen voordat je de beslissing neemt welke je wilt kopen. Dit is iets dat geldt voor elk showroommodel van onze wellnesstoestellen, zoals bijvoorbeeld de infraroodcabine. Nadien kan je héél gemakkelijk ter plaatse jezelf opfrissen in onze douches/omkleedruimte. Zo ervaar je ten volle het genot waardoor jouw keuze nog eenvoudiger is!

Hebben we je overtuigd bij ons langs te komen om dat showroommodel van die infraroodcabine uit te testen? Plan een afspraak en ervaar alle wellnessmogelijkheden. Wil je graag bijkomende informatie? Stel dan je vraag door een e-mail te sturen naar info@the-wellnesscorner.be of bel naar +32 493 19 55 58.

showroom the wellness corner - Bubbelbad - Spa's