Infraroodcabine

Een infraroodcabine, ook wel infrarood warmtecabine genoemd, is een streling voor jouw lichaam! Terwijl jij alleen of met 2 personen ontspant in die infraroodcabine is jouw lichaam hard aan het werk, na een moment van sport of puur voor een moment van ontspanning. De afvalstoffen uit de diepste lagen van jouw lichaam worden verwijderd door het intensieve transpireren. De beter doorbloedde organen in jouw lichaam ontvangen op die manier meer zuurstof waardoor de natuurlijke balans van jouw huid herstelt. Een infrarood warmtecabine heeft zo een positieve werking op jouw lichaam, waardoor wij alleen maar kunnen aanraden om een van onze infraroodcabines te kopen en zelf de effecten te ervaren.


De infraroodcabine? Die is goed voor jouw gezondheid!

Een goede bloedsomloop is de basis voor een optimale gezondheid, waarbij onze infraroodcabines een sterke invloed kunnen uitoefenen en jij de jouwe dus best vandaag nog kan kopen. Twijfel je of je enkel voor infrarood wilt gaan of toch graag de mogelijkheid hebt van een saunaervaring? Weet dan dat je bij ons de combinatie kan kopen in een infraroodsauna.

De effecten van infraroodstralingen

Infraroodstralingen zijn gezond voor jouw lichaam en geest. Ze dringen tot diep in jouw huid door, waardoor de fysieke gezondheidseffecten verbeteren. De cabine wordt naast het ontspannende effect voornamelijk gebruikt om verlichting te brengen bij spier- en gewrichtspijn en om de stofwisseling te bevorderen. Het gebruik van een infraroodcabine is dus ideaal om te combineren met sport. Wanneer je een (buiten)sport beoefent is het heerlijk om voor het sporten even gebruik te maken van de infraroodcabine. Genieten van het infrarood van je warmtecabine is goed voor mensen die last hebben van artritis, reuma of fibromyalgie. Regelmatige blootstelling aan infraroodstraling helpt de pijn te verlichten.

Voel zijn werking op jouw lichaam in onze showroom

Wil je eerst een keertje de warmte van infraroodcabines, of andere wellnesstoestellen zoals de infraroodsauna, door jouw lichaam voelen gaan voor je beslist om te kopen? Dan kan dat in onze showroom waar we ook showroommodellen van infraroodcabines hebben staan.

De werking van een infraroodcabine

Doordat een warmtecabine panelen heeft die infrarood uitstralen wordt er een aangenaam effect gecreëerd, waarbij de warmte direct op het lichaam wordt afgegeven. De warmte wordt op een effectieve manier verspreid doorheen de cabine. Hierdoor kan je alleen of met 2 personen genieten van een aangename omgevingstemperatuur tussen de 40°C en 60°C  die een infraroodcabine heeft. Ideaal dus als je na jouw sport even wilt nazweten in die infraroodcabine. Ben je een heuse sportfanaat die de spierrecuperatie kan gebruiken? Overweeg dan om een van onze infraroodcabines of een andere optie zoals een infraroodsauna te kopen om de pijn in jouw spieren na het sporten te verlichten.

infraroodcabine

infraroodcabine | The wellness corner

Verschil tussen infraroodcabine en sauna

Het verschil tussen een infrarood warmtecabine  en een sauna is, dat bij een sauna ingespeeld wordt op de omgevingslucht opwarmen. Bij een infraroodcabine komt de warmte vanuit de panelen. Voor mensen die het vlug benauwd krijgen in een sauna is de infraroodcabine een ideaal alternatief, zowel voor een me-time momentje als wanneer je hem met 2 personen wilt gebruiken.

Een infraroodsauna versmelt infrarood en sauna tot één

Een infraroodsauna is de perfecte samensmelting van een professionele sauna en een infrarood warmtecabine. Zijn jullie met 2 personen die gebruik maken van dit wellnesstoestel en raken jullie het niet eens of jullie een infraroodcabine of een sauna willen kopen? Dan kan je deze combinatie in één geheel kopen, namelijk de infraroodsauna. Is dit nog steeds niet de wellnessontspanning waar jij naar zoekt? Dan kan jij misschien wel relaxen in een bubbelbad.

Bezoek onze showroom

Bij een bezoek aan onze showroom kan je alle gewenste modellen uitproberen en vergelijken. Zo zijn wij zeker dat jij de juiste infraroodcabine kiest die het meest bij jouw wensen en verwachtingen aansluit. Je vindt de showroom van The Wellness Corner op Haringslede 49, 9180 Moerbeke-Waas, vlak bij Lokeren. Wil je graag eens langskomen? Plan dan vandaag nog jouw afspraak. Voor bijkomende vragen kan je altijd e-mailen naar info@the-wellnesscorner.be of bellen naar +32 493 19 55 58.

 

Bezoek onze showroom

Je kan The WellnessCorner showroom terug vinden op:
Haringslede 49, 9180 Moerbeke - Waas
Onze showroom is steeds te bezoeken op volgende openinsuren.
Bekijk openinsuren

Plan je bezoek

Wilt u toch op een ander moment langskomen?

Dat kan! Contacteer ons voor een persoonlijke afspraak buiten de openingsuren.
Plan een afspraak

Bekijk ook !

Andere infraroodcabines
Bekijken

Andere spa's (bubbelbaden)
Bekijken