Zwemspa kopen

Een zwemspa kopen helpt bij het vinden van de balans tussen beweging en ontspanning. Dit is vaak een uitdaging in ons dagelijkse leven. Het is essentieel voor ons welzijn om hier een gezond evenwicht in te creëren. Wat je ook wilt, zwemmen, aquafitnessen of gewoon lekker ontspannen, met het model Waterfit van Vivo Spa kan je het allemaal gecombineerd in één zwemspa kopen. Onze Waterfit zwemspa’s van Vivo Spa bieden wat jij nodig hebt, direct bij jou thuis. Comfortabel en zonder zorgen.

Dé zwemspa met meerdere functies kopen

De Waterfit van Vivo Spa is dé zwemspa die jou de mogelijkheid geeft veel plezier te beleven in een kleine ruimte en je kan hem bij The Wellness Corner in Moerbeke-Waas, vlak bij Lokeren kan kopen. Elk model is een uniek ontwerp met zijn eigen functies, zo is er voor iedereen die een zwemspa wilt een Waterfit die bij hem past.

zwemspa

Drie functies in één zwemspa

Dit wellnesstoestel omvat de perfecte combinatie van drie functies. Je kan hem sportief gebruiken voor jouw zwem- en fitnessroutine, dankzij de tegenstroomsystemen of je kan hem recreatief gebruiken en met jouw gezin met kinderen erin spelen zoals in een zwembad. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om in jouw Vivo Spa dé echte beleving van een zwemspa te ervaren wanneer je de Waterfit bent komen kopen. Het concept van een bubbelbad zit helemaal verwerkt in deze modellen. Bubbels en stralen die jou een zalige massage geven en je in combinatie met de aangename warmte van het water compleet laten ontspannen.

Een zwemspa is het heel jaar door genieten

Doordat een zwemspa altijd eenzelfde temperatuur heeft die rond de 38°C ligt kan je hem van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat doorheen alle seizoenen blijven gebruiken. Ben je toch niet zo een voorstander van het bubbelbad gebeuren, maar wil je wel die ontspanning kunnen ervaren? Neem dan eens een kijkje bij onze professionele sauna’s of infraroodcabines. Ben je wel overtuigd dat je een Waterfit van het merk Vivo Spa wilt kopen, dan kan je onze showroommodellen komen bekijken om jouw favoriete zwemspa uit te kiezen. The Wellness Corner biedt meteen ook de service aan om jouw zwemspa te komen leveren, aansluiten en monteren. Zo hoef jij alleen nog maar te genieten.

Kom jouw Vivo Spa zwemspa kopen

Vivo Spa heeft met zijn modellen van Waterfit gezorgd voor de ultieme ervaring van een zwemspa die je bij ons kan kopen. Kies bewust voor jouw fysieke en mentale welzijn en geniet dagelijks een momentje van jouw bubbelbad. Weet dat het ook mogelijk is om jouw zwemspa in te bouwen. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Bekijk dan onze realisaties. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie per e-mail info@the-wellnesscorner.be of telefonisch +32 493 19 55 58.