Professionele sauna

Ben jij al enige tijd aan het dromen van een professionele sauna? Dan ben je bij The Wellness Corner op de juiste plaats. Wij werken met vakkundige saunabouwers zodat we jouw droombeeld van een sauna kunnen realiseren. Het is mogelijk om een sauna te kopen bij ons in Moerbeke-Waas, vlak bij Lokeren in Waasland, die volledig op maat gemaakt is. Opteer je er liever voor om een saunacabine te kopen en in doe-het-zelf-pakketten te krijgen? Dat is ook een optie. Wij werken enkel met top materiaal.

Professionele sauna met Harvia-besturing

Om jouw professionele sauna op te warmen tot de juiste temperatuur wordt een Harvia kachel gebruikt. Dit is het hart van de saunacabine waar je een Harvia-besturing bij kan kopen om hem te bedienen. Onze saunabouwers kunnen de besturingseenheid installeren waar jij maar wilt, in de sauna, in de doucheruimte of de kleedkamer. De kwalitatieve besturing van Harvia is een klein, stijlvol bedieningspaneel, waarmee jij jouw sauna kan regelen zoals jij hem graag ervaart. Zodra de sauna de juiste temperatuur heeft bereikt kan je dit zien op het scherm. Wanneer je bij ons in regio Waasland een professionele sauna wilt kopen of een ander wellnesstoestel, zoals een infraroodcabine of een bubbelbad, bekijken we samen met jou in onze showroom alle mogelijkheden.


Alternatieven

Twijfel je of je een sauna wilt kopen voor jouw woning in Waasland omdat deze temperatuur te hoog en benauwend is voor jou? Dan kan je overwegen om in de plaats van een saunacabine de infraroodcabine te kopen. Deze werken met infraroodpanelen die rechtstreeks de warmte op jouw lichaam uitstralen, waardoor de omgevingswarmte lager is dan die van een sauna. Je kan een showroommodel met infrarood bij The Wellness Corner uitproberen. Onze saunabouwers bouwen niet enkel jouw professionele sauna, maar zijn ook ervaren in het bouwen van infraroodcabines. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk dan onze realisaties. Wil je de ontspanning nog verder trekken? Ontdek dan ook onze massagezetels.

Kies voor de sauna van jouw dromen

Ben je alvast overtuigd dat je een professionele sauna wilt kopen in regio Waasland, kom dan langs in onze showroom om de saunacabine van jouw dromen te bespreken. We hebben een groot assortiment kachels, waardoor jij kan kiezen welke kachel je het mooist vindt passen in jouw sauna. Ook krijg je de keuze of je graag zelf alles wilt opbouwen of je het wilt laten installeren door onze saunabouwers. Dus kom jouw professionele sauna bij ons in Waasland kopen en laat de saunacabine opbouwen door onze saunabouwers. Wil je graag meer informatie? Kom dan langs in onze showroom of stel jouw vragen in een e-mail naar info@the-wellnesscorner.be of telefonisch via +32 493 19 55 58.