Massagezetel kopen

✔ Uittesten in showroom

✔ Eigen plaatsingsdienst

✔ Gratis levering

Voor de ultieme ontspanning kan je bij The Wellness Corner in Moerbeke-Waas, vlak bij Lokeren, een massagezetel kopen. De Health Mate massagezetel is een luxe massagestoel die jou het genot van ontspanning laat ervaren. De krachtige vierdimensionale massage wordt gecombineerd met de Health Mate infraroodtechniek om jou naar hogere sferen te brengen.

Heb je interesse in onze massagezetels?

Contacteer ons

 

Een Health Mate massagezetel kopen voor de ultieme relaxatie

De massagezetel van Health Mate is één van de wellnesstoestellen die je bij ons kan kopen. Het is een luxueuze samenstelling van ontspannende elementen, specifiek ontworpen om pijnlijke gewrichten en spieren te verlichten. Deze massagezetel heeft acht verwarmende massageballen, die jouw volledige lichaam masseren. Het ergonomische L-track systeem masseert jouw volledige rug, van de nek tot de hamstrings. Dit uitgebreide geheel zorgt voor een bijna-levensechte massage in één massagezetel  die je bij ons kan kopen. Deze combinatie, samen met de verwarming van jouw lichaam met de infraroodtechniek, zorgt voor de complete ontspanning. Ken je de luxe al van een infraroodcabine en wil je deze warmte graag doorheen jouw hele lichaam voelen terwijl je een massage krijgt? Kom dan deze massagezetel bij ons kopen.

showroom the wellness corner - Healthmate infraroodcabines

Ondervind de ontspanning in onze showroom

Natuurlijk begrijpen wij als geen ander dat je deze massagezetel eerst graag uitprobeert vooraleer je overgaat naar het kopen ervan. Daarom geven wij in onze showroom de mogelijkheid om deze ultieme ontspanning te ervaren. Ook onze andere wellnesstoestellen kan je uitproberen, zo hebben wij bijvoorbeeld showroommodellen van infraroodcabines en bubbelbaden. Ben je op zoek naar andere mogelijkheden? Ontdek dan onze professionele sauna’s of kom jouw zwemspa kopen bij ons.

Toonzaal Massagestoelen | The Welness Corner

 

Plan een afspraak en ervaar hem zelf!

Ben je overtuigd van de Health Mate massagezetel en wil je deze graag bij ons komen uittesten of kopen? Dat horen wij graag! Plan een afspraak en kom langs in onze showroom. Wil je graag meer informatie over de kenmerken en de werking van deze massagestoel? Stel dan jouw vraag telefonisch +32 493 19 55 58 of stuur een e-mail naar info@the-wellnesscorner.be.